ΤRUSSARDI

Ο διάσημος ιταλικός οίκος TRUSSARDI ιδρύθηκε στο Μπέργκαμο της Ιταλίας το 1911, όταν ο Dante Trussardi ξεκίνησε την παραγωγή πολυτελών δερματίνων γαντιών. Με το πέρασμα του χρόνου, το brand, περνώντας από γενιά σε γενιά, εισήρθε στο χώρο του ενδύματος και των αξεσουάρ και σταδιακά μετουσιώθηκε σε ένα παγκόσμιο σύμβολο μόδας, διαχρονικής κομψότητας και καινοτομίας.

Σήμερα, με ιστορία πάνω από έναν αιώνα, αποτελεί την σύγχρονη εκδοχή του αυθεντικού «Made in Italy, εκφράζοντας απολυτά την κυριαρχία και την αυτοπεποίθηση της Ιταλίας στο χώρο της μόδας.

Η φιλοσοφία του οίκου βασίζεται στην κομψότητα που έχει αναπτυχθεί σε κλασσικά θεμέλια, που όμως χάρη στις σύγχρονες πινελιές, καταφέρνει να είναι επίκαιρη και άκρως ανταγωνιστική. Η υψηλή ποιότητα, ο σεβασμός στον άνθρωπο, και στην οικογενειακή παράδοση, η συνεχής έρευνα αποτελούν θεμελιώδεις αξίες του οίκου, που στόχο έχει τη διατήρηση της υπεροχή στο χώρο της μόδας.

Η MOTIVA FASHION διανέμει τα αξεσουάρ Trussardi κατ’ αποκλειστικότητα σε Ελλάδα και Κύπρο & τα υποδήματα Trussardi στην Κύπρο.

Comments are off tonydee 19/04/2016